Informatie

Met Nelec kies je de juiste intercom voor jouw gebouw

Intercom installeren zonder onvoorziene kosten

Zijn jullie op zoek naar een nieuwe intercom voor jullie appartementencomplex? Dan helpen wij je kiezen. Met informatie, kennis van zaken en een installateur die alles goed en volgens planning kan aanleggen of renoveren.

De expert voor jullie intercomsysteem

Een nieuw intercomsysteem uitzoeken is geen eenvoudige klus, maar wij helpen je daarbij. Wij zijn Nelec, expert in intercomsystemen. Dagelijks ondersteunen wij installateurs bij het monteren van intercoms in appartementencomplexen. We weten wat nodig is voor een goed intercomsysteem en we kennen de installateurs die het kunnen plaatsen. Met al die informatie helpen we ook VvE’s die voor hun gebouw een nieuwe deurintercom zoeken. Vraag het ons, wij helpen je.

Waar let je op?

Bij het zoeken naar een nieuwe deurintercom komt veel kijken. Er zijn talloze systemen met allemaal andere functies. Niet alles heb je nodig, sommige wil je juist wel. Zoals een goede camera, een vandaalbestendig deurstation en misschien ook een deurintercom die op wifi werkt? En natuurlijk wil je een deurintercom van goede kwaliteit en die er netjes uitziet, maar liever niet de duurste. Waar let je dan op? Wij weten wat belangrijke criteria zijn en hebben vast een paar belangrijke punten voor je op een rij gezet waar je op moet letten als je een keuze maakt:

  • Welke functies willen de bewoners?
  • Wat voor vormgeving of uitvoering?
  • Is een begrijpelijke gebruiksaanwijzing?
  • Welke kwaliteit wordt gewenst?
  • Hoe vind ik een goede installateur?
  • Hoe lang duurt de klus?
  • Wordt er garantie gegeven?

Wat doen wij?

Dat is makkelijk; wij doen (bijna) alles. We nemen je alle zorg uit handen, regelen het voor je, leggen uit wat niet duidelijk is en we zorgen dat je een betrouwbare, goede installateur krijgt. Zo informeren we je vooraf in begrijpelijke taal over de verschillende merken intercoms en we leggen je de mogelijkheden uit. Ook zorgen we dat je voor de VvE-vergadering werkend demonstratiemateriaal hebt. We brengen je in contact met een erkend installateur. En we zorgen ervoor dat alle bewoners na de installatie een duidelijke en begrijpelijke gebruiksaanwijzing krijgen. Eigenlijk regelen we dus alles, behalve de installatie zelf. Daar hebben we ons netwerk van installateurs voor die wij ondersteunen en begeleiden!

Zo gaan wij te werk

Wij werken dagelijks met intercomsystemen en weten dus wat er te koop is en wat belangrijk is. Met die kennis helpen wij jou. We nemen je al het voorwerk uit handen door te onderzoeken welk systeem het beste past bij jullie gebouw en jullie wensen. We adviseren je over erkende installateurs bij jullie in de buurt en zorgen dat zij goed geïnformeerd van start kunnen als jullie ze de opdracht geven. Zo maken we de keuze voor jullie wel zo eenvoudig.

Keuze maken

Wij helpen je de keuze te maken voor een goed intercomsysteem van jullie gebouw. Met brochures, duidelijke uitleg, een helder verhaal over de voor- en nadelen van elk systeem en werkend demonstratiemateriaal voor een VvE-vergadering.

Gebouw onderzoeken

Vooraf analyseren we jullie gebouw. We kijken hoe de kabels lopen, of ze hergebruikt kunnen worden en welke bijzonderheden of wensen er zijn.

Goede installateur

We brengen je in contact met een goed erkend installatiebedrijf. We zijn tijdens het hele proces bereikbaar voor advies en begeleiden ook de installateur. Na installatie ontvangen alle bewoners een heldere gebruiksaanwijzing.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

6.100

Tevreden klanten

42

Referenties online

43

Installatiewijzers online

6.900

Projecten afgerond

VvE’s kiezen vertrouwd met Nelec

Bij Nelec weten we waar we over praten als het om intercomsystemen gaat. En daar heb je als VvE alleen maar baat bij. Wij helpen jullie met de zoektocht, maar zorgen ook dat de installateur goed voorbereid en geïnformeerd is. Uitstekende service dus, bij de zoektocht en tijdens de installatie. Voor de VvE en voor de bewoners, want na afloop krijgen zij een begrijpelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

Vertel me meer