Informatie

Ons team

De medewerkers van Nelec werken efficiënt in een uitgekiend systeem. Ze maken van ieder gesprek een notitie en doen wat ze beloven.

Marco de Vries

Chef administratie

Alles wat te maken heeft met facturen, boeken en betalingen valt onder de hoede van Marco de Vries. Marco gaat over de betaalcondities, incasso en doet de inkoop. Hij stuurt de magazijnman aan en zorgt ervoor dat de orders op tijd het juiste adres bereiken. Marco werkt al meer dan tien jaar bij Nelec en heeft ruime ervaring op administratief financieel gebied.

Marco is getrouwd met Inge en ze wonen met hun twee kinderen in Zaandijk. Marco heeft op hoog niveau gekorfbald en coacht nu jeugdteams.

Patricia Cooper-Mattu

Calculator offertes

Patricia Cooper-Mattu vertaalt de offerteaanvraag naar BTicino-onderdelen en berekent de prijs. Zij maakt iedere offerte binnen een dag en als de klant haast heeft onmiddellijk. Alle offertes hebben dezelfde duidelijke indeling. Er worden geen artikelcodes en specificaties genoemd. Nelec biedt een complete installatie aan en geen losse onderdelen. Eventuele uitbreidingen staan er duidelijk als meerprijs bij.

Patricia verstuurt de offerte per e-mail als pdf met de brochures erbij. voorbeeld

Wouter Hassing

Technicus

Wouter Hassing is de tweede technische man bij Nelec. Hij kent het tweedraads systeem van BTicino door en door. Als er een nieuw project is, zoekt hij samen met de klant uit hoe de installatie gemaakt moet worden. Wouter geeft handige tips en nuttig advies.

Wouter is altijd bereikbaar voor technische vragen. Als de klant een probleem heeft, belt deze direct met Wouter. Dan pakt hij het schema erbij, probeert het probleem eerst telefonisch op te lossen en anders komt hij ter plekke helpen. In principe worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht, behalve bij oudere installaties of bij grove nalatigheid.

Frédéric Meershoek

Directeur

Frédéric Meershoek is de directeur van Nelec BV. Hij heeft een technische achtergrond. Hij vervangt de anderen als ze er niet zijn en kan je altijd op ieder gebied helpen. Alle medewerkers zijn baas over hun eigen toko, maar Frédéric houdt de grote lijnen in de gaten en zorgt voor ondersteuning en bijsturing. Hij maakt de brochures, alle schema’s, prijslijsten en afbeeldingen. Hij houdt zich bezig met personeelsbeleid, de ICT, verkoopvoorwaarden, onderhandelen met leveranciers en marketing.

Frédéric is getrouwd met Lonneke. Ze hebben drie kinderen en wonen in Amsterdam.

Erik van der Heide

Technicus

Erik van der Heide is de technische man bij Nelec. Als er een nieuw project is, zoekt hij samen met de klant uit hoe de installatie gemaakt moet worden. Bij een renovatie komt Erik eventueel langs om het gebouw te inspecteren. Erik geeft handige tips en nuttig advies.

Als de monteur een vraag of een probleem heeft, moet Erik meteen gebeld worden. Hier op kantoor haalt Erik het schema tevoorschijn, probeert het probleem eerst telefonisch op te lossen en anders komt hij ter plekke helpen. In principe worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht, tenzij het om een oudere installatie gaat of bij grove nalatigheid.

Erik woont met zijn gezin in Wilnis.

Karim Aakouk

Verkoopleider

Karim Aakouk heeft een technische achtergrond en is sales manager van Elvox en BTicino deurvideo. Hij bezoekt de installateur, woningbouwvereniging, architect, adviseur en eindgebruiker. Hij onderhoudt de relatie met de klant en is het eerste aanspreekpunt. Karim zorgt ervoor dat alle problemen en vragen van de klant snel opgelost worden. Hij zorgt of zelf voor de oplossing of schakelt een andere medewerker van Nelec in. Karim werkt al meer dan tien jaar bij Nelec en weet werkelijk alles van videofoons.

Karim woont in Amstelveen en heeft één kind.

Jan Meijne

Magazijnman

Jan Meijne houdt zich bezig met de orders en de verzending. Jan zet de BTicino buitenposten in elkaar, programmeert de videofoons en doet op iedere videofoon-doos een sticker met het digitale adres en eventueel het huisnummer. Hij volgt nauwgezet het schema en voert een eindcontrole uit. Als de zending klaar is, bepaalt Jan hoe het vervoerd moet worden. Jan gaat iedere dag langs bij de transporteur om de hoek en levert alle zendingen af. Jan is het aanspreekpunt voor alle vragen over transport, orders en voorraad.

Jan woont in Castricum, zijn vriendin heet Floor en heeft twee kinderen.

Dawn Fermento

Specialist programmering

Dawn Fermento werkt vier dagen per week. Zij verzorgt dan razendsnel de programmering van de BTicino buitenposten en videofoons. Dawn heeft bij Nelec een volledige intercom-opleiding gehad en kent alle ins en outs van het tweedraads systeem. Gewapend met die kennis controleert zij, voordat de geprogrammeerde apparatuur weg gaat, of de administratie en de techniek geen foutjes hebben gemaakt.

Dawn woont samen met haar vriend in Huizen.

Pieter Kapteijn

Verkoper

Pieter is sales manager en houdt zich voornamelijk bezig met de vervangingsmarkt, waarin bestaande gebouwen een nieuwe deurvideo krijgen. Hij is aanspreekpunt voor de woningbouwvereniging, vereniging van eigenaars, installateur en VvE-beheerder.

Pieter woont in Hoofddorp.

Usman Kahn

Administratief medewerker

Usman voert NAW gegevens in van klanten en prospecten en werkt de gegevens bij als er wijzigingen zijn. Hij verzorgt mailings per post en per e-mail. Usman voert marketing campagnes uit en houdt de site bij.

Usman werkt parttime bij Nelec naast zijn studie Civiele Techniek aan de Haagse Hogeschool en woont in Amsterdam.

Urbano Farro

Technicus

Urbano Farro is technicus bij Nelec. Als er een nieuw project is, zoekt hij samen met de klant uit hoe de installatie gemaakt moet worden. Bij een renovatie komt Urbano op verzoek langs om de bestaande bedrading in kaart te brengen. Urbano geeft handige tips en nuttig advies.

Als de monteur een vraag of een probleem heeft, moet Urbano meteen gebeld worden. Hier op kantoor haalt Urbano het schema tevoorschijn, probeert het probleem eerst telefonisch op te lossen en anders komt hij ter plekke helpen. Onder garantie worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht.

Urbano woont met zijn vrouw in Haarlem, zijn drie kinderen zijn uit huis.

Lotte Kleinen

Accountmanager

Lotte is accountmanager binnendienst. Ze helpt de klant met offertes, vragen over orders en technische problemen. Ze zorgt ervoor dat alles voor de klant snel en soepel verloopt.

Lotte woont in Zaandam